THE FACULTY OF COMMERCE
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةأحدث الصورطاجن البطاطس بالسجق Untitl11شوف القنوات اونلاين chat el tegaraالتسجيلدخول

 

 طاجن البطاطس بالسجق

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Romio
مشرف
مشرف
Romio


عدد الرسائل : 1051
العمر : 33
الموقع : tegara.alafdal.net
كلية ايه يا باشا : التجارة
تاريخ التسجيل : 09/11/2008

طاجن البطاطس بالسجق Empty
مُساهمةموضوع: طاجن البطاطس بالسجق   طاجن البطاطس بالسجق Icon_minitimeالأربعاء 12 نوفمبر 2008, 3:19 pm

المقادير
كيلوا بطاطس كبيره الحجم
نصف كيلوا مكعبات سجق محمره و مقطعه
زيت زره
ملح و فلفل و شبت مفروم
كوب كريمه لبانى او قشطه
الطريقه
تقشر البطاطس و تغسل و تقطع مستديرات رقيقه نسبيا اكبر من الشبس بقليل
توضع فى طاجن فرن و معها الكريمه اللبانى و الشبت و تتبل بالملح و الفلفل
نضيف اليه السجق و يوضع فى فرن متوسط الحراره مده ساعه حتى ينضج الخليط و يحمرسطح البطاطس
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طاجن البطاطس بالسجق
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
THE FACULTY OF COMMERCE :: ادم وحـــــوا :: المطبخ The needs of the kitchen-
انتقل الى: